Northern Stories jupisee eli bloggaa

Hyvät asiakkaat,

kuten ehkä jo tiesittekin, siirryn Selänne-lehden palvelukseen 11.2. alkaen.

Northern Stories jatkaa toimintaansa edelleen, mutta huomattavasti pienemmällä volyymillä kuin aiemmin ja toiminta keskittyy jatkossa vain valokuvaukseen ja siihen liittyviin oheistoimintoihin.

Liike tulee olemaan jatkossa auki joka toinen lauantai, ellei toisin ilmoiteta (Mahdolliset muutokset ilmoitan kotisivuillani ja Facebookissa). Tämän vuoksi toivon teidän ennakoivan passikuvien tarvetta sen mukaan.

Äärimmäisessä hädässä (Matka alkaa huomenna ja passi onkin mennyt vanhaksi) kannattaa kuitenkin aina soittaa, jos satun olemaan lähellä, niin toki autan parhaani mukaan.

Oli kuvan tarpeesi mikä tahansa, toivon, että varaisitte aina ajan, sillä minulla voi olla täällä meneillään vaikkapa vauvakuvaus, joka ottaa oman aikansa. Näin minimoitte oman jonotusaikanne.

Seuraavan kerran liike on auki uusille asiakkaille 23.2 kello 10-

Jos jokin asia mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä oli kysymys mistä tahansa.

Ystävällisin terveisin

Satu

p. 040-8250151

ps. Juttuvinkkejä otetaan edelleen vastaan erittäin mielellään.

 

Lemmikkien kuvauspäivä 6.10 – varaa aikasi ajoissa!

https://www.facebook.com/events/732257027110376/

Kuvat joulukortiin-päivä 27.10 – varaa aikasi ajoissa!

https://www.facebook.com/events/266272304007270/

19.maaliskuuta 2018 / Kesä mielessä

Aurinko paistaa taivaan täydeltä ja olo on mitä ihanin. Kesäaika on jo ihan nurkan takana ja toivon mukaan myös itse kesä. Sitä tässä on jo pitkään odotettukin, valoa ja lämmintä.

Kevät ja kesä tietävät minulle myös työn täyteisiä päiviä, vaikka tänä vuonna olenkin päättänyt muistaa pitää vapaata. Ei sitten tule syksyllä sellaista oloa, että minne se kesä katosi. Tunnustan, että näin on päässyt käymään aika monta kertaa, ja kaiketi juuri siksi kesästä on tullut minulle jonkinlainen pakkomielle. Tai sitten se johtuu viime kesästä muuten vain, kun koko ajan oli niin järkyttävän kylmä.

Mutta juuri nyt, juuri tänään kesän voi melkein haistaa ilmasta.

Odottelen parasta aikaa asiakkaan aikataulutusta tuleville töille ja eksyin nettikauppaan, mistä bongasin ihan hassun halvalla sellaisen pienen ja sievän polaroid-kameran. Pakkohan se oli tilata, kun sitä sai vielä kaiken hyvän päälle pinkkinä. Sekin voisi olla yksi kesähäiden ohjelmanumero, ottaa vieraista pieniä polaroideja paikan päällä esimerkiksi vieraskirjaan, vink-vink.

-Satu

 

Joulukuu 2017

 

 

Tervetuloa uusiutuneille nettisivuillemme!
Uudet nettisivut ovat pyörineet mielen päällä epäilemättä jo vuoden päivät, ja nyt, vihdoin ja viimein olen saanut ne asettumaan paikoilleen. Mitä mieltä olette? Lähetä kommentti yrityksemme fb-sivujen kautta:

https://www.facebook.com/northernstories/

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑