Blogi

kesä 4, 2024

“Eteenpäin”, sanoi mummo lumessa tai linnunpoika hietikolla

Kuten näet, northernstories.fi -sivusto on nyt auki. Jipajepajipajepa! Kaunis kiitos Marjamaan Mikolle Haapajärvelle, joka vinkkasi minulle sivujen tekijän: pihtiputaalaisen Kotisivutaivaan. Täytyy sanoa, että siinä on asiallinen kaveri, jos itse kaipaat vastaavaa apua.

Julkistin myös jo aiemmin somessa, että Northern Stories aloittaa oman paikallislehden julkaisemisen verkossa tulevana syksynä. Tarkkaa aikaa en osaa sanoa, se riippuu tietenkin sivuston valmistumisesta, mutta tällaiset ovat suunnitelmat.

Olen miettinyt, voiko netissä ilmestyvää lehteä kutsua lehdeksi? Kyllä ei voi. Siksi aionkin tituleerata sitä jatkossa mediaksi – paikallismediaksi. Media on maksullinen, sillä pitäähän meidän tekijöidenkin saada työstämme palkkaa: Leippee ja vähän makkaroo sen päälle.

Tekijätiimi on tuttu, minä toimin yrittäjänä ja päätoimittajana, myyjänä kaikille entuudestaan tuttu Minna Lepistö-Yli-Tokola, avustajina Tanja Kopsa ja Outi Levä, kolumnisteina Pauli Kinnarinen ja Jukka Puranen. Muilta en ole vielä ehtinyt kysyä, mutta saa minuun ottaa yhteyttä itsekin.

Toimimme Haapajärvellä, Reisjärvellä ja Kärsämäellä. Sivurakenteemme tulee olemaan hieman tavallisuudesta poikkeava, sillä olen miettinyt sitä niin sanotusti laatikon ulkopuolelta, teitä ajatellen. Vaan eipä kerrota siitä sen enempää, pidetään jännitystä yllä loppuun saakka.

Kuulemiin!

Satu

Takaraivoon harhautui ajatus: “Palaisinko sittenkin yrittäjäksi?”

Oi mikä ihana byrokratia!