Blogi

heinä 1, 2024

Paikallismedia Topikista

Kesäkuu meni suurimmaksi osaksi perhejuhlia järjestellessä, hellettä pidellessä ja yrityksen asioita edistellessä.

Se on kyllä taivaan tosi, että Suomi menee kiinni tai ainakin hiljenee kesäksi. Heinäkuussa tuskin tehdään yhtään päätöstä missään mistään – paitsi Reisjärvelle valitaan uusi kunnanjohtaja (aika jännää). Lue rivien välistä, että yrittäjällä alkaa sormet syyhytä töihin ihan tosissaan ja nyt sen täytyy hillitä itseään ja istua käsiensä päällä.

Topikin tulevat mainospaikat ja hinnat on suunniteltu Minna-myyjän kanssa valmiiksi ja nyt suunnitellaan mainoskampanjaa, että tavoittaisimme mahdollisimman monia lukijoita heti kun aloitamme, mikä muuten näyttäisi tässä vaiheessa olevan Aleksis Kiven päivä, eli 10.10.2024. Sanon ”näyttäisi”, sillä ihan satavarmaksi en uskalla päivää vieläkään sanoa – tiedä mitä esteitä matkan varrelle vielä putkahtaa.. Meillä on Minna-myyjän kanssa leikillinen sanonta: ”pessimisti ei pety, eikä optimisti ylläty”, joka vähän kuvastaa meidän keskipohjalaisuutta: ”ei saa nuolaista ennenkuin tipahtaa”. Paitsi että ei Minna-myyjä ole keskipohjalainen, vaan savolainen.

Paikallismedia Topikista on oltu kiinnostuneita, etenkin Haapajärvellä, joten laitetaanpa tähän tekstiin lisää faktaa kootusti.

Haapajärvi, Reisjärvi ja Kärsämäki ovat siis saamassa uuden paikallismedian, Topikin tulevana syksynä.

Topikki on maksullinen palvelu, johon tulemme opastamaan käyttäjiä kädestä pitäen esimerkiksi erilaisten kerhojen tilaisuuksissa tai tapahtumissa. Sivustoa luodaan parhaillaan ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman käyttäjäystävällisen.

Topikki.fi -sivustolla tulee olemaan monenlaisia mainospaikkoja, niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen, oma paikkansa luodaan myös kuolinilmoituksille.

Median rakenne tulee olemaan hieman totutusta poikkeava, mutta pääsette tutustumaan siihen, kun aika on. Voitte seurata työn etenemistä northernstories.fi/blogi -sivustolla.

Topikki.fi tilaushinnat tulevat olemaan seuraavat:

1 kuukausi 15€

3 kk             30€

6 kk             60€

1 vuosi        120€

Hinnat sisältävät 10 prosenttia arvonlisäveroa.

Ilmoitusten ja mainosten hinnoista ilmoitamme myöhemmin.

Topikki.fi paikallismediaa julkaisee reisjärvinen yritys, Northern Stories. Median päätoimittajana toimii reisjärvinen Satu Kangas-Viljamäki, avustajinaan haapajärvinen Tanja Kopsa sekä kärsämäkinen Outi Levä. Topikki.fi:n myyntipäällikkönä työskentelee ylivieskalainen Minna Lepistö-Yli-Tokola.

Sitoudumme noudattamaan journalistin ohjeita ja kirjoittamaan alueemme ihmisistä, tapahtumista, yrityksistä, päätöksen teosta ja ilmiöistä niin hyvin kuin ikinä osaamme. Yritystä ja työn etenemistä voi blogin lisäksi seurata myös Northern Storiesin facebook-sivuilta. Topikille luodaan omat sivut elokuussa, jotenkin se tuntuu tässä vaiheessa vielä liian aikaiselta.

Paljon olen ja olemme tehneet asian eteen, mutta paljon on vielä tehtävää.

Satu

 

 

 

 

 

 

Takaraivoon harhautui ajatus: “Palaisinko sittenkin yrittäjäksi?”

Oi mikä ihana byrokratia!

“Eteenpäin”, sanoi mummo lumessa tai linnunpoika hietikolla