Blogi

heinä 4, 2024

Ihan somessa

Huh huh – Topikki on mukana lauantaisessa Peura Trail -tapahtumassa, minkä vuoksi ryhdyin luomaan ja päivittämään yrityksen some-kanavia. Minähän en juokse, sen tietävät kaikki, mutta Topikki on siellä muuten komeasti esillä. Päivitysten ongelmana oli, ettei muistissani ollut ig-salasana toiminut ja minulle alkaa kehkeytyä sinne aikas monta tiliä. Koirallanikin kun on tilinsä:).

Koirakin voi olla somessa. Tässä kuva viime helmikuulta.

Noh, yrittäjä ei tunnetusti anna periksi ja parin tunnin ähkimisen jälkeen sain some-tilit kohtuulliseen kuntoon mitä nyt yksi alusta laittoi minut hetkeksi jäähylle, koska olin tehnyt liian monta muutosta liian lyhyessä ajassa. Okei, jatketaan huomenna. Tai illalla, milloin se nyt päästääkään minut taas muuttelemaan asioita.

Ihan kaikissa kanavissa en juuri nyt ole, sillä se vaatii uuden puhelimen. Vanha ei siedä muun muassa Tik Tokia, ja sekoaa siitä täysin. Tai paremminkin menee nutturalle, jämähtää. Päätelmä: Tik Tok kuluttaneet aika paljon muistia. Threadsissa olen välillisesti, sillä postauksia menee kyllä sinne, mutta senkin olen poistanut puhelimelta edellä mainituista syistä. Noh, tämä ongelma poistuu ajallaan.

Mutta oli minulla asiaakin, miksi ryhdyin alun perin kirjoittamaan. Se, miten somen kanssa touhutessa aikaa kuluu ja ihan vaan vinkki viitosena kehottelisin kiireisiä yrittäjiä kääntymään meikäläisen puoleen some-kanavien ylläpidossa. Aktiivisuus verkossa ja somessa kun ovat se nykypäivän juttu. Halusi sitä tai ei. Ja toinen tärkeä asia, mistä piti muistuttaman: olen lauantaina Peura Trail -tapahtumassa. Nykäisehän hihasta ja tule juttelemaan. Ihan rohkeesti vaan.

Satu

Takaraivoon harhautui ajatus: “Palaisinko sittenkin yrittäjäksi?”

Oi mikä ihana byrokratia!

“Eteenpäin”, sanoi mummo lumessa tai linnunpoika hietikolla