Blogi

heinä 17, 2024

Onnellinen, mutta hieman pöllämystynyt

Olin viime viikon lomalla, vastailin vain muutamiin puheluihin markkinahumun keskeltä (kävin suurmarkkinoilla Kristiinankaupungissa). Puheluihin vastaaminen kannatti, sillä nyt minulla on suuri ilo kertoa, että Topikki.fi aloittaa toimintansa luultua aiemmin: noin suurin piirtein kolmen viikon kuluttua!!!

Siis miettikää, noin kolmen viikon kuluttua. Vähän kun on pöllämystynyt fiilis – miten tämä nyt näin nopeasti onnistuikin?! Siitä kiittäminen on tietysti Kotisivutaivasta, mutta ihan ehdottomasti Red Tail Mediaa (Lähimediaa) upeasta halusta palvella asiakasta nopeasti ja laadukkaasti. Oma osuutensa asiassa on tietysti rahoituslaitoksellakin, ilman sitä tästä ei olisi tullut mitään.

Palataan kuitenkin tuohon fiilikseen, jota koen edelleen. On ihan käsittämätön tunne ryhtyä miettimään juttuja ja julkaisusuunnitelmia ihan näin yks kaks. Olin henkisesti varautunut paljon pidempään odotukseen, mutta hyvä näin. Ja tässä se tärkein asia: mehän ryhdytään ihan näinä päivinä soittelemaan teille ja sopimaan haastatteluja, joten olkaa kuulolla älkääkä ihmetelkö. Lisätietoa tulee sitä mukaan kun itsekin viisastumme. Niin ja juttuvinkkejä saa lähettää meille, joko hihasta nykäisemällä tai vaikka soittamalla 040 8250151. Somen kautta voi lähettää myös viestiä, samoin WhatsAppilla. Sähköpostia voi laittaa satu@northernstories.fi -osoitteeseen. Topikin sähköpostit avataan kyllä ihan pian, mutta jos nyt heti on mielessä jotain, jonka pelkää unohtavansa, niin tuohon osoitteeseen voi laittaa postia tulemaan.

Jaa-a, tämä tieto muuttaa luonnollisesti myös aiemmin kerrottua ennakkomyyntiä. Nythän sitä ei aiemmin kerrotussa muodossa tule, mutta kyllä me jotain kivaa teille keksitään tälläkin aikataululla, kunhan maltatte vielä hetken.

Satu

 

 

Takaraivoon harhautui ajatus: “Palaisinko sittenkin yrittäjäksi?”

Oi mikä ihana byrokratia!

“Eteenpäin”, sanoi mummo lumessa tai linnunpoika hietikolla