Blogi

heinä 25, 2024

Naantalin aurinko tai Hangon keksi

Istun työpöytäni äärellä ja ihmettelen, miten osaisin sanoittaa tämänhetkisen olotilani niin, että te ymmärtäisitte miltä minusta juuri nyt tuntuu. Olen innostunut, tyytyväinen ja hymyilen koko ajan kuin se kuuluisa Naantalin aurinko tai Hangon keksi. Northern Stories on saanut ensimmäiset asiakkaansa — ihan huippua! Tähän on pakko laittaa pieni sisäpiirin kommentti: ”Hei vanha jäärä, menikö tämä nyt oikein?”

Topikin rakentaminen etenee vauhdikkaasti, haastatteluja on tehty (Hyvä Tanja!) ja sovittu ensi viikolle.

Moni asia on ehtinyt jo kehittyä seuraavalle asteelle aiemmin suunnitellusta. Sellaista se on, kun monta päätä lyödään yhteen ja asioita mietitään monesta eri näkökulmasta. Kuten jo aiemmassa blogissani mainitsin, ennakkomyyntiä ei tule, koska topikki.fi avautuu nopeammin kuin osasimme kuvitellakaan. Laskutusjärjestelmästämme tulee ihan uudenlainen, älkää kuitenkaan säikähtäkö, se on todella helppo sekä meille että teille ja jos se oikein kovasti ahdistaa, perinteinen paperilasku on edelleen mahdollinen, kun siitä sovitaan.

Topikin rakentaminen etenee vaihe vaiheelta. Ensimmäisessä vaiheessa päätavoitteemme on saada jutut ja perusmainokset ulos. Ensimmäisen viikon lukijat saavat tutustua mediaan ilmaiseksi, sen jälkeen maksumuuri asetetaan paikoilleen. Kun nämä on tehty, alamme miettiä yhdistyspalstaa ja sitä, miten se olisi verkossa parhaiten toteutettavissa. Kun sen muoto on lyöty lukkoon ja järjestelmä luotu, ilmoitamme siitä teille välittömästi.

Olen haaveillut koko ajan koko alueemme kattavasta tapahtumakalenterista ja se on myös tarkoitus rakentaa ensi talvena. On aivan käsittämättömän makiaa luoda täysin uusi media ja sivusto teille! Yhteistyökumppanimme Red Tail Media on asiasta aivan yhtä innoissaan: jokainen tiimiläinen saa toteuttaa itseään täysillä.

Satu

Takaraivoon harhautui ajatus: “Palaisinko sittenkin yrittäjäksi?”

Oi mikä ihana byrokratia!

“Eteenpäin”, sanoi mummo lumessa tai linnunpoika hietikolla